Ontdek hoe Christelijke coaching je verder helpt!

Christelijke coaching helpt je verder! Soms zit je in een situatie waar je zelf niet zo makkelijk uitkomt: je merkt dat trauma’s of ervaringen uit het verleden tóch telkens weer terugkomen, zit niet helemaal lekker in je vel óf je zit in de knoop met een relatie. Je wilt deze problemen oplossen, maar wel met behulp van iemand die óók Christelijk is. Ik bied je dan een goede oplossing.

Christelijke coaching: aan de slag vanuit het Woord van God

Het doel van Christelijke coaching is in de basis hetzelfde als bij ‘normale’ coaching. We gaan namelijk samen aan de slag om dát probleem waar jij mee vastloopt, aan te pakken. Hierbij maken we gebruik van verschillende behandeltechnieken, zoals NLP coaching, (familie)opstellingen of IEMT. Wat Christelijke coaching daarbij anders maakt, is dat de coaching en behandeling gebaseerd is op het Woord van God. Als Christelijk coach handel ik vanuit Christelijke normen en waarden en geloof ik dat de beste oplossingen vanuit de leiding van God komen.

Hoe werkt dat in de praktijk?

Ik kan me voorstellen dat het vragen oproept: coachingsessies met een christelijke therapeut in de praktijk. Wat hoe dan ook centraal staat, is jouw verhaal. Wat is jouw reden om hulp te zoeken en waar loop je in het dagelijks leven tegenaan? Vanuit dit verhaal gaan we in behandeling en geef ik je praktische tips mee, die jij direct in het dagelijks leven kan toepassen. Christelijke coaching is dus ook gewoon heel praktisch!

Niet gelovig? Ook dan ben je van harte welkom!

Geen zorgen, Christelijke coaching is óók geschikt wanneer je niet gelovig bent. Hoewel je hoe dan ook wordt geholpen door iemand die vanuit Christelijke normen en waarden werkt, stemmen we de behandeling af op jouw voorkeuren. Het belangrijkste is dat jij je op je gemak voelt tijdens de behandeling.

Wil je kennismaken met Christelijke coaching?

Kom vrijblijvend langs in de praktijk! Tijdens de kennismakingsessie vertel ik je meer over de mogelijkheden voor jouw situatie. Bel of app naar 06-58723687. Tot snel!

Een rol speel je, een plek neem je in | Casus

Zijn vader werd ziek. Daarom moest iemand anders de leiding binnen het bedrijf overnemen. Of hij dat wilde doen? Natuurlijk. Hij deed dat uit liefde en loyaliteit. Maar tijdelijk, dat werd voor altijd.

Vader werd namelijk niet meer beter. Hij pakte de rol van zijn vader over en startte met het runnen van het bedrijf. Maar eigenlijk? Eigenlijk wilde hij die rol helemaal niet. Dit is iets wat hij al veel eerder had moeten zeggen, maar nu is het te laat. Vader is er niet meer en hij kan niet anders dan blijven. Dat – vind hij zelf – móét. Niet alleen voor zijn vader, maar ook voor zijn moeder. Zij heeft namelijk al zoveel verdriet door het verlies.

Maar, hij merkt dat hij zichzelf aan het verliezen is. Zijn vrouw heeft hem gevraagd om alsjeblieft hulp te zoeken. Want ook zij lijdt mee.

Een rol speel je, en een plek neem je in. Hij wil zijn plek thuis innemen als man en als vader.

Samen met de poppetjes maakt hij inzichtelijk wat de situatie is. Hij maakt een foto. De zwaarte is af te lezen in zijn hele houding. Wanneer ik hem vraag hoe hij het zou willen zien, verschuift hij het 1 en ander. Zijn houding wordt zachter en zijn mondhoeken gaan heel licht omhoog.

Uit loyaliteit en plichtsbesef worden er vaak keuzes gemaakt die van impact zijn. Een bedrijf van je ouders overnemen is daar een voorbeeld van. Maar die keuze kan ook als een last gaan voelen. Op het werk, binnen je gezin en in je sociale leven.

Samen gaan we aan de slag om eerst eens antwoord te krijgen wie jij bent en waar je voor staat. Dit omdat je hoogstwaarschijnlijk al lange tijd de rol van je vader hebt gespeeld maar nu mag het tijd worden dat jij jouw eigen plek in gaan nemen.

Scroll to top