Over mij

Aangenaam! Ik ben Brenda.

Goed om kennis te maken!

Samen met mijn man, 3 zoons en hondje woon ik in Barneveld. Ik houd van gezelligheid met familie en vrienden en doe graag vrijwilligerswerk. Daarnaast lees ik in mijn vrije tijd graag een goed boek. Niet na hoeven denken en weg zwijmelen in een andere wereld, heerlijk! 

De eigen coachingspraktijk aan de Plantagelaan in Barneveld is een droom die uitkomt! In de afgelopen jaren heb ik veel opleidingen en trainingen gevolgd. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat jij zo goed mogelijk begeleid wordt. Doordat ik zelf een hoogsensitieve high sensation seeker ben, voel ik veel aan en sta ik altijd open voor nieuwe uitdagingen. Ik coach met liefde, respect en humor. Maar: zonder te pamperen.

“Met mensen werken geeft me energie!”​

Naast mijn werk als coach ben ik ook werkzaam als register casemanager. Ik begeleid werkgevers, werknemers, intermediairs en uitzendkrachten op het gebied van arbeidsongeschiktheid. Dat sluit mooi aan bij de coachingspraktijk, want een deel van het ziekteverzuim is terug te leiden naar de mentale gezondheid! Ook in andere banen heb ik altijd samengewerkt met mensen: als kraamverzorgster of commercieel medewerker.

Kom jij binnenkort langs bij de coachingspraktijk?

Wat jouw situatie ook is, jouw verhaal is uniek en verdient aandacht. Heb je het gevoel dat er iets niet helemaal goed gaat in jouw zakelijke of persoonlijke leven? Voel je je alleen of ontbreekt de energie die je eerder wel had? Loop er niet langer mee door! Zet de eerste stap, bel of stuur een bericht naar 06 – 58 72 36 87. Dan begeleid ik je naar de beste versie van jezelf!

Scroll to top