NLP Coaching

Wat is NLP Coaching?
NLP. Oftewel: Neuro Linguïstisch Programmeren. Dat zegt je waarschijnlijk nog niet zoveel, maar NLP coaching is een handige manier om inzicht te krijgen in je denken, spreken en doen. Deze drie onderdelen zijn namelijk allesbepalend voor de manier waarop we leven. Interessant hé? 

Inzicht krijgen in gedrag en gedachten
De gedachten die jij hebt, de woorden die je uitspreekt en de vaste bezigheden die jij in je leven hebt; ze vormen jou als persoon. Heb je veel negatieve gedachten? Dan zie je het leven waarschijnlijk ook een stuk somberder dan een persoon die overal het positieve van inziet. Met behulp van een NLP coach krijg je dus inzicht in jouw gedrag en gedachten. 

NLP coaching om patronen te doorbreken
Zodra je voor jezelf duidelijk hebt wat jouw gedachten en gedrag zijn, is het tijd voor de volgende stap. Het doorbreken van patronen. Het omturnen van negatieve gedachten betekent natuurlijk niet dat je nooit meer boos, verdrietig of angstig kan zijn. Het gaat vooral om de opvolgende acties: hoe jij met triggers omgaat, bewustwording van gedachten of acties en hoe je hiermee omgaat. 

Wanneer komt NLP coaching van pas?
Deze behandelingstechniek is bij bijna elke situatie in te zetten. Dit komt omdat het vooral gaat om bewustwording: waar komen bepaalde problemen vandaan of welke gedachten komen er in je op bij situaties of triggerpunten? Daarnaast wordt NLP coaching vaak in combinatie met andere behandelingstechnieken ingezet. De combinatie met andere behandelingstechnieken zorgt ervoor dat jij je doel optimaal bereikt! 

Is NLP coaching ook geschikt voor mij?
Grote kans van wel! Neem vrijblijvend contact op, dan bespreken we de mogelijkheden!
Bel of app direct naar 06 – 58 72 36 87.

Scroll to top