Waarom coaching altijd werkt.

Coaching is altijd goed. Dat klinkt nogal als een uitspraak, niet? Toch geloof ik dat coaching je verder helpt met de uitdagingen of vragen die jij ervaart in je leven. Met coaching krijg jij een luisterend oor voor jouw vraagstuk. Iemand die jou aan het woord laat en verhelderende en – soms ook kritische – vragen stelt. Allemaal zodat jij meer inzicht krijgt in jouw situatie.

Stap voor stap naar de beste versie van jezelf.

Hoe zo’n coachingstraject dan in z’n werk gaat? Dat gaat zo:

1. Kennismaken

Na jouw aanmelding spreken we een datum en tijdstip af en ben je van harte welkom bij mijn coachingspraktijk in Barneveld. Tijdens de eerste sessie maken we kennis met elkaar; we vertellen beide wat over onszelf en jij licht toe wat jouw vraagstuk is; wat je hoopt te bereiken tijdens dit coachingstraject. We bespreken samen wat de vervolgstappen zijn en aan het eind beslis jij of je verder wilt gaan met het coachingstraject. Deze kennismakingssessie is namelijk helemaal vrijblijvend. Weet je het antwoord niet direct? Neem dan thuis even rustig de tijd om erover na te denken!

2. Start van het traject

Wat fijn dat je verder wilt gaan met het traject. Ik weet zeker dat je er veel aan gaat hebben. Tijdens de kennismaking hebben we aan de hand van jouw hulpvraag inzicht gekregen in de kern van het probleem waar je mee loopt. Daarnaast hebben we doel bepaald. Hier ga je onder begeleiding aan werken. Dit doe ik door onder ander de volgende technieken in te zetten:

Afhankelijk van jouw situatie kijken we op dat moment wat jou het beste gaat helpen. Wees gerust: alle behandelingstechnieken worden alleen toegepast met jouw toestemming. Daarnaast bespreken we natuurlijk ook hoe vaak je langskomt voor een coachingsessie. Ook hier heb jij het helemaal voor het zeggen!

3. Tijdens het traject: evaluatie

Héél belangrijk in een coachingstraject: tussentijdse evaluatie. Aan het begin van elke coachingsessie bespreken we hoe het met je gaat. Telkens weer komen deze vragen terug: hoe gaat het met je? Voel je beter of juist minder goed dan eerst? Hoe wil je verder? Dit coachingstraject gaat om jouw verhaal. Jij staat centraal!

NLP coaching

4. Nazorg

Tegen het einde van het traject voel je je waarschijnlijk al een stuk beter. Dat is in ieder geval wel het doel! Er komt dus een moment waarop we zien dat het niet meer nodig is om zo vaak langs te komen zoals je eerder deed. Dat is fijn! Maar dat betekent niet dat we je helemaal loslaten. Je bent namelijk altijd nog welkom voor een vervolgsessie. Misschien wil je gewoon eens in de zoveel tijd bespreken hoe het gaat of wil je op het moment dat je weer minder lekker in je vel zit een afspraak inplannen. Het kan allemaal. Dat is waar B-inc voor staat; Be in Contact! 

Wil je meer weten over coachingstrajecten?
Bel of app direct: 06-13917407

Scroll to top