Op zoek naar een coach in Barneveld? B-inc coaching en advies

Ben je op zoek naar een coach in Barneveld? Je merkt dat je vastloopt op bepaalde onderdelen in het leven: je relatie of huwelijk, vriendschappen of werk of misschien wel jouw rol bij de kerkgemeenschap. Je hebt zelf uit alle macht geprobeerd om hier verandering in te brengen, maar je lijkt er maar niet uit te komen. Op deze momenten kan het goed zijn om hierover in gesprek te gaan met een coach in Barneveld. Brenda staat klaar om samen met jou in gesprek te gaan. 

Coach in Barneveld: direct beschikbaar

Als coach in Barneveld heb ik per direct ruimte beschikbaar om te starten met jouw coaching sessies! In tegenstelling tot de (GGZ) psycholoog, heb je dus geen last van lange wachtrijen. Doordat je direct bij mij als coach in Barneveld terecht kan, gaan we direct aan de slag met het vraagstuk waar je mee zit. Zo hoef je niet langer met onbeantwoorde vragen en problemen te lopen, maar heb je direct na de kennismakingsessie al een idee van jouw behandelplan en de manier waarop we gaan zorgen voor een oplossing. 

Christelijke coaching | Coach in Barneveld

Christelijke coaching voor iedereen

Coaching praktijk B-inc is een christelijke coaching praktijk. Als coach in Barneveld neem ik het christelijke geloof mee in de coaching sessies en handel ik uit naam van God en Jezus en onder leiding van de Heilige Geest. Ben je niet gelovig en ben je bang coaching praktijk B-inc je niet verder kan helpen? Niets is minder waar. Ook wanneer je niet bekend bent met het geloof, nare ervaringen hebt met het Christelijke geloof of gewoon niet goed weet wat je met het Christelijke geloof aan moet, ben je van harte welkom. Tijdens de coaching sessies houd ik rekening met jouw situatie en richten we ons voornamelijk op de praktijk!

Coach Barneveld: boek direct jouw afspraak!

Aangenaam kennis te maken! Ik ben Brenda, coach in Barneveld en eigenaar van coaching praktijk B-inc. Heb jij het idee dat je wel wat hulp kan gebruiken met bepaalde onderdelen in jouw leven? Wacht niet langer en zet de eerste stap! Boek een kennismaking via 06-58723687 of mail naar info@binc.nl. Samen gaan we voor een mooi resultaat! 

Scroll to top