Denken, spreken, doen: krijg inzicht met behulp van NLP coaching

Heb je weleens van NLP Coaching gehoord? ‘NLP’ is een afkorting voor een bepaalde techniek die we toepassen tijdens coaching sessies en staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Deze techniek zorgt ervoor dat jij inzicht krijgt in je denken, spreken en doen. Drie onderdelen die allesbepalend zijn voor jouw leven. 

NLP coaching: dat heeft meer uitleg nodig

Waarschijnlijk herken je dit wel: veel dingen in jouw leven gebeuren onbewust. Het zijn gewoontes die je in de loop van jouw leven hebt opgebouwd. Zijn dit gezonde gewoontes en gedachtes? Dan ervaar je waarschijnlijk geen problemen met de manier waarop je leeft. Op het moment dat er ongezonde gewoontes, gedachtes of acties aan te pas komen, begin je hier op gegeven moment in vast te lopen. Die drie verschillende onderdelen – denken, spreken, doen – hebben namelijk invloed op jouw leven. Veel invloed.

Christelijke coaching | Coach in Barneveld

Zo passen we NLP coaching toe tijdens jouw behandeling

Jij komt straks in mijn praktijkruimte terecht met een bepaalde vraag of een bepaald probleem: je wilt je op persoonlijk vlak ontwikkelen of je merkt dat bepaalde onderdelen in je leven niet lopen zoals je wilt. Het mooie van NLP coaching is dat deze techniek op een heel natuurlijke manier wordt toegepast. Zo valt er een hoop te halen uit de manier waarop je spreekt. Waarschijnlijk vraag ik je om wat gedachtes te delen, waardoor duidelijk wordt hoe jij over jezelf of je omgeving denkt. Door het stellen van de juiste vragen én het geven van eerlijke antwoorden, komen we er samen achter welke patronen en gewoontes er in jouw leven te zien zijn.

Ook inzicht in patronen en gewoontes? Maak direct een afspraak!

Merk jij dat je ergens tegenaan loopt of dat je jezelf op persoonlijk vlak verder wilt ontwikkelen? Maak een afspraak, dan gaan we aan de slag met jouw vraag! Neem direct contact op via 06-58723687 of mail naar info@binc.nl. Ik help je graag verder! 

Scroll to top