Ontdek hoe Christelijke coaching je verder helpt!

Christelijke coaching helpt je verder! Soms zit je in een situatie waar je zelf niet zo makkelijk uitkomt: je merkt dat trauma’s of ervaringen uit het verleden tóch telkens weer terugkomen, zit niet helemaal lekker in je vel óf je zit in de knoop met een relatie. Je wilt deze problemen oplossen, maar wel met behulp van iemand die óók Christelijk is. Ik bied je dan een goede oplossing.

Christelijke coaching: aan de slag vanuit het Woord van God

Het doel van Christelijke coaching is in de basis hetzelfde als bij ‘normale’ coaching. We gaan namelijk samen aan de slag om dát probleem waar jij mee vastloopt, aan te pakken. Hierbij maken we gebruik van verschillende behandeltechnieken, zoals NLP coaching, (familie)opstellingen of IEMT. Wat Christelijke coaching daarbij anders maakt, is dat de coaching en behandeling gebaseerd is op het Woord van God. Als Christelijk coach handel ik vanuit Christelijke normen en waarden en geloof ik dat de beste oplossingen vanuit de leiding van God komen.

Hoe werkt dat in de praktijk?

Ik kan me voorstellen dat het vragen oproept: coachingsessies met een christelijke therapeut in de praktijk. Wat hoe dan ook centraal staat, is jouw verhaal. Wat is jouw reden om hulp te zoeken en waar loop je in het dagelijks leven tegenaan? Vanuit dit verhaal gaan we in behandeling en geef ik je praktische tips mee, die jij direct in het dagelijks leven kan toepassen. Christelijke coaching is dus ook gewoon heel praktisch!

Niet gelovig? Ook dan ben je van harte welkom!

Geen zorgen, Christelijke coaching is óók geschikt wanneer je niet gelovig bent. Hoewel je hoe dan ook wordt geholpen door iemand die vanuit Christelijke normen en waarden werkt, stemmen we de behandeling af op jouw voorkeuren. Het belangrijkste is dat jij je op je gemak voelt tijdens de behandeling.

Wil je kennismaken met Christelijke coaching?

Kom vrijblijvend langs in de praktijk! Tijdens de kennismakingsessie vertel ik je meer over de mogelijkheden voor jouw situatie. Bel of app naar 06-58723687. Tot snel!

Previous Post

Een rol speel je, een plek neem je in | Casus

Scroll to top